پروتز سینه چیست؟ روش ها و عوارض + هزینه پروتز متحرک و ثابت


سینه و پستان یکی از اعضای مهم در زیبایی خانم ها هستند و برخی خانم ها بر این باورند که سینه هایشان رشد لازم را نداشته ، کوچک مانه و یا حتی نامتقارن است.

امروزه نیز در سرتاسر دنیا زنان بنا بر دلایل مختلف به دنبال بزرگ کردن و خوش فرم کردن سینه هایشان هستند که یکی از بهترین روش ها پروتز سینه است که در این مطلب از ایستگاه زیبایی با این روش آشنا خواهید شد.

 

پروتز سینه چیست؟

پروتز سینه یکی از روش های عمل زیبایی سینه میباشد که برای رفع مشکلات مختلف سینه که به خاطر ارث ، افزایش سن ، تصادف و یا حادثه و ... ایجاد شده است به کار میرود و از جمله این کاربرد ها میتوان به بر طرف کردن مشکلات ظاهری ، بر طرف کردن نامتقارن بودن سینه ها ، بزرگ کردن و فرم دهی به سینه ها نیز اشاره کرد.

این نوع پروتز یک بافت مصنوعی است که برای اصلاح شکل و فرم و حجم دهی به سینه ها استفاده میشود و ممکن است به شکل های مختلف و با ترکیبات مختلف سازگار با بدن انسان همراه با جراحی و برش و وارد کردن آن به داخل بدن شخص انجام میشود.

این روش باعث تناسب اندام زیبایی اندام خانم ها و همچنین افزایش اعتماد به نفس آنها میشود که این جراحی ماندگاری بالایی هم دارد و هیچ آسیب و خطری هم برای سلامت بدن ندارد و بهترین نتیجه را برای متقاضیان به ارمغان می آورد.

نکته مهم در این عمل جراحی به تفاهم رسیدن با بیماران است که بسیار سخت است اما امروزه تمایل اکثریت افراد مخصوصا جوانان به اشکال سینه های غیر طبیعی و یا عروسکی است.
 

عمل جراحی پروتز پستان

عمل جراحی پروتز سینه

عمل جراحی پروتز سینه روشی سرپایی است که نیازی به بستری شدن در بیمارستان ندارد اما تحت بیهوشی عمومی انجام میشود.

اگر به خاطر تغییر ناگهانی وزن ، بارداری و شیردهی و یا حتی بالا رفتن سن شاهد تغییر اندازه و کوچک شدن پستان هایتان هستید میتوالنید از این عمل استفاه کنید که نه تنها باعث حل مشکلتان میشود ، بلکه نتایج مثبتی روی جسم و روان شما نیز دارد.

این عمل توسط جراح پستان یا جراح پلاستیک قابل انجام است و جزو عمل هایی است که جنبه درمانی و جنبه زیبایی دارد که قبل از انجام عمل متقاضی باید یک جلسه مشاوره داشته باشد و معاینه شود تا نسبت به سایز طبیعی پستان ها ، عرض سینه ، علاقه بیمار ، شرایط بافت پستان و تجربه تخصصی پزشک مناسب ترین پروتز از نظر اندازه ، جنس و فرم پروتز برای فرد انتخاب می گردد.

این جراحی ، با قرار گیری پروتز داخل سینه همراه است که در برخی موارد از پروتز های مختلف و در برخی مواقع از چربی های نواحی مختلف بدن استفاده میشود که تا امروزه متقاضیان از نتیجه هر دو مدل رضایت کامل داشته اند.

برخی افراد ممکن است که عمل لیفت سینه را با پروتز سینه اشتباه بگیرند در صورتی که هدف لیفت سینه بالا کشیدن سینه های افتاده و شل است اما هدف پروتز سینه حجم دهی و شکل دهی سینه ها است و اندازه  شکل برش در این روش بستگی به اندازه و شکل پروتز دارد.

 

بزرگ کردن سینه ها با پروتز

تنها روش بزرگ کردن و حجم و فرم دهی به سینه های زنان انجام جراحی پروتز سینه است زیرا سایر روش یا برای این کار نیستن و یا روش های مثل مصرف پروتئین سویا، ژل یا قرص تنها سبب بروز عوارض و عفونت می شوند.

برای انتخاب پروتز مناسب باید به نوع و جنس آن توجه کنید تا با بافت بدن سازگار باشد ، نسبت به سلیقه و فرم بدن شکل صاف و گرد و اشکی پروتز انتخاب شود تا بعدا دچار پشیمانی متقاضی نشود.

بزرگ کردن سینه با پروتز یک عمل جراحی تخصصی است که عبارت است از قرار دادن ماده ای به نام پروتز در داخل سینه (روی عضله قفسه سینه) جهت برجسته كردن که باید توسط جراحان پروتز سینه کاربلد انجام شود.

این عمل کاملا ایمن است و انجام آن حدود 2 ساعت زمان میبرد و نیاز به حدود یک تا دو هفته استراحت دارد.

نکته مهم در این خدمات این است که جراح و بیمار باید به این درک متقابل برسند که سایز ونوع پروتز صرفا براساس تمایل وخواسته بیمار انتخاب نمی شود، بلکه در این انتخاب عواملی نظیر ابعاد پستان وخصوصیات بافتی آن نیز دخالت دارند.

همچنین بیمار بایستی متوجه محدودیت های پوشش بافتی پستان خود باشد و اینکه انتخاب پروتز مستلزم در نظر گرفتن شکل و توپوگرافی پستان دارد.

 

پروتز پستان خانم ها بعد از سرطان سینه

پروتز سینه بعد از سرطان

طبق تعریف بنیاد حمایت از زنان مبتلا به سرطان پستان بریتانیا، پروتز پستان ، بافتی است که مشابه با پستان است و در مواردی خاص با پروتکل‌های خاصی، جایگزین بافت طبیعی پستان می‌شود.

پروتز دارای شکل و فرم و مدل های مختلف است که سایز آن هم قابل تغییر است و بهترین سایز و نوع آن با توجه به مشورت متخصص انتخاب میشود.

پروتز پستان برای خانم‌های مبتلا به سرطان که بعد از بهبودی امکان جایگزین کردن بافت پستان را دارا هستند، چیزی شبیه به معجزه است.

اگر دارای چنین شرایطی هستید و قصد دارید بعد از درمان سرطان ، عمل پروتز سینه انجام دهید ، ما لیستی از پزشکان و متخصصان را در این صفحه قرار دادیم که میتوانید از آنها مشاوره رایگان دریافت کنید.

 

پروتز ثابت و دائمی سینه

پروتز سینه ثابت معمولا به شکل اشکی هستند و دارای تراکم سیلیکونی بالاتری هستند و پارگی آنها روی شکل ظاهری سینه ها تاثی نمیگذارد و ظاهر آنها نیز بسیار طبیعی است.همچنین به دلیل بافت سفت آن‌ها، امکان آسیب‌دیدگی آن‌ها بسیار کمتر است و معمولا برای قرار دادن آن‌ها در سینه برش‌های بزرگ‌تری لازم است.

احتمالا کلمه پروتز سینه دائم را شنیده اید ، در صورتی که این مورد کاملا اشتباه است و هیچ پروتزی تا آخر عمر باقی نمیماند و عوامل مختلفی روی مدت ماندگاری تاثیر دارند مثلا اگر این پروتز ها در اثر ضربه پاره نشوند ، با گذشت زمان فرسوده میشوند و از بین میروند و نمیشود از آنها به عنوان پروتز های دائم یاد کرد.

در برخی مواقع هم عدم تناسب سایز سینه با بدن باعث میشود با تغییر وزن ، ظاهر و اندامی بد فرم داشته باشید و مجبور به تغییر برای بزرگ یا کوچک کردن پروتز داشته باشید و این هم نشانه این است که پروتز ها ثابت نیستند و قابلیت تغییر دارند.

 

پروتز متحرک و موقت سینه

طبق اطلاعات منتشرشده در سایت cancer.com مرجع اینترنتی سرطان و مشکلات آن، پروتز سینه متحرک یکی از رایج‌ترین و آسان‌ترین انواع پروتز محسوب می‌شود که مخصوص مواقع خاص است که این پروتز ها دارای بافت اسفنجی نرم هستند و به‌ وسیله کاپ سوتین، زیر سینه یا در کناره‌ها قرار می‌گیرند تا ظاهر سینه را به فرم دل خواه نزدیک کنند.

استفاده از این پروتز های متحرک حتما همراه با لباس یا سوتین میباشد و معمولا از آنها برای مهمانی ها ، عکاسی ها و چنین شرایطی استفاده میشود و تهیه آن هم بسیار آسان است.

پروتز سینه موقت هم همان نوع متحرک است که خانم های متعددی از آنها استفاده میکنند.

 

مزایا استفاده از خدمات پروتز پستان

مزایا انجام پروتز سینه

این عمل جراحی به افرد کمک میکند تا اگر به هر دلیلی از سایز و اندازه و حجم سینه هایشان ناراضی هستند ، سینه های دلخواهشان را داشته باشند.

همچنین یکی از مزیت های مهم این عمل هم این است که بعد از درمان سرطان سینه میتوانید به دوران جوانی و زیبایی جسمانی خود بازگردید.

از دیگر مزایا این خدمات میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

⭐ بازگشت حجم از دست رفته سینه ها بعد از کاهش وزن های شدید و یا بارداری

⭐ بهبود ظاهر و فرم سینه ها

⭐ بهبود وضعیت تقارن سینه ها نسبت به هم

⭐ افزایش حجم و سایز سینه ها

⭐ اصلاح نامتقارن بودن سینه ها نسبت به هم

⭐ پر به نظر رسیدن سینه

⭐ زیبا تر شدن سینه ها

⭐ افزایس اعتماد به نفس زنان

 

آشنایی با انواع پروتز سینه

پروتز پستان و سینه دارای انواع مختلفی میباشد که هر کدام دارای مزایا و معایب خاص خودشان هستند.

در ادامه با انواع پروتز از نظر شکل ظاهری و مواد تشکیل دهنده و اسیر موارد به صورت کامل آشنا میشوید.

پروتز سیلیکونی سینه (ژلی)

یکی از رایج ترین پروتز های سینه ، پروتز سیلیکونی میباشد که ساختاری بسیار نرم و ژله ای دارد و داخل آن از سیلیکون پر شده است و به همین دلیل خانم هایی که به طبیعی بودن پروتز اهمیت زیادی میدهند ، بهتر است از این مورد استفاده کنند.

استفاده از این پروتز برای افراد زیر 22 سال توصیه نمی‌شود و در صورت استفاده نیز شخص باید به‌طور مرتب تحت نظر پزشک باشد.

همچنین این پروتز ها امکان چین خوردگی کمتری دارند و خود به خود خالی نمیشوند اما امکان پارگی آنها بیشتر است ، علاوه بر این در صورت صدمه دیدن، این پروتزها از بین نمی‌روند و ژل‌های درون پروتز به فضای اطراف یا لایه‌های دیگر پروتز وارد می‌شوند.

مزایا پروتز های سیلیکونی پستان

  • این پروتزها دوام و مقاومت بالایی دارند.
  • احتمال پاره شدن آن ها نسبت به انواع دیگر پروتزها کمتر است.
  • آن ها در اشکال گرد یا آناتومیک (قطره اشکی) موجود هستند.
  • پروتزهای سیلیکونی بسیار نرم و انعطاف پذیر هستند، بنابراین طبیعی به نظر می رسند.

معایب پروتز های سیلیکونی پستان

  • نیاز به مانیتورینگ ام ار ای در صورت لزوم
  • پارگی بدون علامت
  • هزینه کمی بیشتر
  • برش کمی بزرگتر

پروتز سالین یا آب نمکی سینه

در پروتز سالین سینه از آب نمک استریل استفاده شده است که با پوسته ای از سیلیکون ساخته شده است و موا داخل آن که حجم ایجاد میکنند هم آب نمک هستند.

پروتزهای نمکی پوسته سیلیکونی محکمی دارند و اغلب با آب نمک استریل پر می شوند یا بعد از قرار گرفتن در پستان از طریق دریچه ای پر می شوند.

شکل ظاهری آنها گرد است و برش های آنها نیز کوچکتر است و همچنین آنها نسبت به پروتز های قبلی محکم تر هستند البته برای افراد زیر 18 سال مناسب نیستند و احتمال چین خوردگی هم دارند.

مزایا پروتز های آب نمکی پستان

  • نیاز به برش کمتر
  • هزینه‌ی پایین‌تر
  • نیاز کمتر به معاینه و مانیتورینگ
  • از دیگر مزایای این روش قابلیت تنظیم حجم پروتز پس از کارگذاری در بافت پستان است.

معایب پروتز های آب نمکی پستان

  • افزایش ریسک چین خوردگی و قابل لمس شدن
  • در لمس غیرطبیعی تر می باشند.
  • با گذشت زمان اثرات بیشتری روی بافت می گذارند.
  • احتمال خالی شدن خود به خود

انواع پروتز پستان

پروتز ترکیبی سینه (سیلیکون و سالین)

این پروتز ها دارای زمینه ای سیلیکونی و بخشی سالینی هستند که قسمت سالینی آنها افزایش تدریجی سایز را ممکن میکند و برای افرادی مناسب است که تمایل به داشتن سیته های بزرگ دارند.

با پر کردن تدریجی سالین در این پروتز ها بافت پستان جا باز کرده و پروتز بزرگتری را خواهد پذیرفت.

پروتز اشکی سینه (آناتومیکال)

پروتز های اشک مانند سینه شبیه قطره اشک است و فرمی طبیعی به سینه میبخشد و برای خانم هایی مناسب هستند که سینه های کوچکی دارند و بافت نرم آنها بسیار کم است.

همچنین خانم هایی که سینه های صاف و بدون بافت دارند و یا حتی عدم تقارن در سینه هایشان وجود دارند ، این بهترین گزینه برای آنهاست.

پروتز گرد سینه

پروتز گرد پستان مخصوص افراید است که برجستگی بیشتر و یکدست تر را دوست دارند و با قرار دادن این پروتز ها حجم سینه بیشتر میشود و سینه ها بافتی خوش فرم تر و نرم تر پیدا میکنند.

این پروتز ها بیشتر قسمت بالای سینه را پر می کنند و از پروتز های اشکی نرم تر حس می شوند. این پروتز ها در ابعاد و قطر های مختللفی وجود دارند ، که این اختیار را به جراح شما می دهد که هر گونه شکل سینه ای که می خواهید برایتان بسازد.

نکته مهم این است که در حال حاضر در ٩۵٪‏ موارد اولیه جراحی پروتز سینه در آمریکا از پروتزهای گرد استفاده می شود.

پروتز غیر طبیعی و عروسکی سینه

پروتز های عروسکی امروزه مخصوصا در جوانان بسیار محبوب شده اند و طرفداران زیادی دارند که شکلی رو به بالا و زیبا دارند و ظاهر جسمانی را به زیبایی تغییر میدهند.

 

نکات و مراقبت های قبل از انجام پروتز پستان

برای اینکه نتیجه دلخواهتان را از این عمل بگیرید باید یک سری موارد را قبل از هر اقدامی مد نظر داشته باشید که این موارد مهم عبارتند از :

1 . جستجو و تحقیق برای یافتن بهترین پزشک

یکی از مهم ترین موارد که باید وقت زیادی برایش اختصاص دهید ، این است که با مشورت و پرس و جو گزینه مناسب را پیدا کنید که دارای تجربه و مهارت و دانش و تحصلات مربوطه باشد و سایر متقاضیان هم راضی بوده باشن.

2 . اهمیت شرکت در جلسه مشاوره

همانطور که گفته شد قبل از عمل باید در جلسات مشاوره و معاینه شرکت کنید که این جلسه ها بسیار مهم هستند و نکات مهم و ضروری در آنها ذکر میشود که نباید نادیده بگیرید مثلا در این معاینه ساختار پوست، سینه و سلامت فرد بررسی می‌شود و آزمایشات و تصویربرداری‌های موردنیاز پیش از عمل، توصیه می‌شود.

3 . بررسی‌ های قبل از عمل را به خوبی دنبال کنید

معمولا پیش از عمل‌های جراحی، برخی آزمایشات، تست‌ها و تصویربرداری‌ها توصیه می‌شود که باید تمامی آن‌ها را با دقت تمام دنبال کنید.

4 . توصیه‌ های پزشک را جدی بگیرید

پزشک متخصص یک سری توصیه هایی به شما میکند که تاثیر مستقیم روی نتیجه و ماندگاری پروتز دارند که برای صلاح خودتان بهتر است رعایت کنید و رعایت نکردن این موارد ممکن است باعث ایجاد مشکلات و عوارضی جبران ناپذیر باشد.

5 . برچسب ایمپلنت سینه را مطالعه کنید

طبق توصیه سازمان FDA آمریکا، یکی از مهم‌ترین کارهایی که پیش از عمل جراحی باید انجام دهید، مطالعه کامل برچسب روی ایمپلنت سینه است.

سایر مراقبت های قبل از عمل :

  • عدم مصرف داروهای ضد التهابی و غیر استروئیدی مانند آسپیرین و داروهای حاوی آسپیرین، ژلوفن و نوافن. این قبیل داروها با رقیق کردن خون، احتمال خونریزی حین جراحی و بعد از آن را افزایش می دهند. آن چه اهمیت دارد این است که بیمار تمامی داروهای مصرفی خود را به پزشک اطلاع دهد تا در صورت لزوم، داروی مصرفی جدید جایگزین شود.
  • کنار گذاشتن استعمال سیگار و دخانیات. نیکوتین موجود در سیگار، احتمال بروز عوارض ناشی از جراحی را افزایش می دهد.
  • نخوردن و نیاشامیدن آب، مایعات و غذا، شش تا هشت ساعت قبل از جراحی.
  • انجام تست های تجویز شده از سوی پزشک.
  • حداقل از ده روز قبل از عمل مصرف داروها و مواد غذایی رقیق‌کننده خون، مکمل‌های گیاهی و داروهای مسکن و ضدالتهاب را متوقف کنید.
  • مطابق دستورات پزشک همه آزمایش‌های ماموگرافی و چکاب را انجام دهید تا از سلامت سینه‌ها به‌طور کامل مطمئن شوید.
  • درصورتی‌که داروی خاصی مصرف می‌کنید یا به بیماری خاصی مبتلا هستید، حتما با پزشک در میان بگذارید.
  • اگر در دوران شیردهی به سر می‌برید، باید تا پایان آن منتظر بمانید. از زمان اتمام دوره شیردهی نیز باید بین ۴ تا ۸ هفته گذشته باشد. بعد از این زمان فرم و اندازه واقعی سینه‌ها مشخص می‌شود و پزشک می‌تواند تصمیم درستی بگیرد.
  • در ابتدا بیمار باید با پزشک در خصوص دلایل انجام جراحی و خواسته های خود صحبت کند. پزشک نیز به بررسی هر گونه بیماری و یا شرایط موجود در زمان حال و گذشته خواهد پرداخت.
  • سینه ها با دقت توسط پزشک بررسی می شوند و عکس برداری هایی صورت خواهد گرفت.
  • موردی که قبل از جراحی باید به آن اهمیت داده شود، اندازه گیری وزن و قد بیمار است تا اندازه مناسب پروتز تعیین شود.
  • خانم هایی که چاق هستند و یا در آینده قصد بارداری دارند، باید انجام این جراحی را به تعویق بیندازند.

 

عمل زیبایی پروتز سینه چگونه انجام میشود؟

چگونه انجام پروتز سینه

عمل جراحی پروتز سینه نسبت به سایر عمل های زیبایی کم تهاجمی تر و ایمن تر است که مدت زمان انجام آن حدود 2 الی 3 ساعت و دوره نقاهت آن هم 1 الی 2 هفته است که قبل از انجام آن متخصص شما را معاینه میکند و نسبت به شرایط و نتیجه دلخواهتان بهترین راه و شرایط را به شما اعلام میکند.

این پروتز ها میتوانند در زیر سینه یا زیر عضله سینه قرار بگیرند ، در خانم هایی که لاغر هستند، پروتز زیر عضله قرار می گیرد تا سینه فرم بهتری پیدا کند.

برای قرار دادن پروتز در محل مناسب باید برش هایی انجام شود که این برش ها به شکل زیر هستند :

برش زیر سینه

رایج ترین و راحت ترین برش است که جراح میدهد زیرا هم متخصص دسترسی بهتری برای قرار ایمپلنت دارد و هم جای بخیه آن دیده نمیشود.

همچنین تحت هیچ شرایطی روی شیردهی مادر تاثیر نمیگذارد.

برش دور هاله سینه

این نوع برش برای افرادی توصیه میشود که قصد شیردهی در آینده ندارند زیرا ممکن است آسیب به مجاری شیری وارد شود.

همچنین ممکن است جای زخم و بخیه  اسکار قابل مشاهده باشد اما بسیار کم.

برش زیر بغل

در این روش هم جراح برش را روی چین زیر بغل ایجاد میکند و مزیت این روش این است که هیچ زخم و مشکلی روی ظاهر سینه ایجاد نمیکند اما در صورتی که در آینده نیاز به تجدید پروتز یا انجام عمل های جراحی اصلاحی دیگر روی پستان وجود داشته باشد ، تکرار این روش میسر نخواهد بود.

مراحل انجام پروتز سینه هم عبارتند از :

  1. جراحی کاشت پروتز پستان معمولاً تحت بیهوشی عمومی انجام می شود و بین 60 تا 90 دقیقه طول می کشد.
  2. در حین عمل، برش در پوست کنار یا زیر پستان تحت درمان ایجاد می شود. جراح پیش از این با شما در مورد محل برش ها صحبت خواهد کرد تا از جای زخم ها مطلع شوید.
  3. بعد از برش، پروتز مورد نظر بین بافت پستان و عضله قفسه سینه یا پشت عضله سینه قرار می گیرد. هنگامی که پروتزها در جای خود قرار گرفتند، برش ها بخیه می شوند و با پانسمان پوشانده می شود.
  4. معمولاً می توانید همان روزی که عمل می کنید به خانه بروید، یا ممکن است لازم باشد یک شب در بیمارستان بمانید.
  5. هنگام بازگشت به خانه، در هفته اول فقط می توانید فعالیت های سبک تر را انجام دهید و به تدریج در چهار تا شش هفته آینده می توانید به بیشتر فعالیت های عادی خود برگردید.
  6. ممکن است در ابتدا سینه های شما غیرطبیعی به نظر برسند، اما جای نگرانی نیست و در بیشتر موارد موقتی است. سینه های شما معمولاً ظرف چند ماه ظاهر طبیعی پیدا می کنند.

 

نکات و توصیه های بعد از انجام پروتز پستان

  • تا دو هفته بعد از عمل از خوابیدن بر روی سینه‌ها خودداری کرده و ترجیحا طاق‌باز بخوابید.
  • از ماساژ دادن یا فشار دادن سینه‌ها خودداری کنید.
  • بخیه‌های محل برش ظرف ۱۰ تا ۱۴ روز جذب می‌شوند؛ بنابراین از دست‌کاری جای بخیه‌ها و زخم جراحی خودداری کنید. درصورتی‌که از بخیه‌های جذبی استفاده نشده است، ۵ تا ۷ روز بعد از عمل برای کشیدن بخیه‌ها اقدام کنید. بعد از یک هفته می‌توانید به کارهای معمولی و روزمره خود بپردازید.
  • معمولا نیاز است بیمار یک تا دو هفته به محل کار نرود.
  • انجام فعالیت های شدید بدنی مانند بلند کردن اجسام سنگین به مدت چند ماه ممنوع می باشد.
  • آنتی بیوتیک های تجویزی توسط جراح پس از عمل سر ساعت مقرر مصرف شوند.
  • حداقل تا ۱ یا ۱.۵ ماه بعد از عمل فعالیت‌های سنگین ورزشی، دویدن یا بلند کردن اجسام با وزن بالا ممنوع است. بعد از دو هفته با مشورت پزشک می‌توانید فعالیت‌های ورزشی سبک را شروع کنید.
  • درصورتی‌که پزشک برای شما استفاده از سوتین طبی را تجویز کرده است، در همه ساعات روز به مدت ۶ تا ۱۲ هفته بعد از عمل از آن استفاده کنید.
  • در زمان رانندگی به فرمان نزدیک نشوید تا فشاری به سینه‌ها وارد نکند.
  • تا یک سال از آفتاب گرفتن یا انجام سولاریوم خودداری کنید.
  • حتما فعالیت‌های سنگین را تا دو ماه کنار بگذارید.
  • از ایجاد فشار و ضربه به سینه پرهیز کنید.
  • از حضور در محل نامناسب و غیربهداشتی پرهیز کنید.
  • حتما از لباس نخی مناسب استفاده کنید و به محل زخم فشار وارد نکنید.
  • تا دو الی سه روز بعد از عمل، استحمام نکنید.
  • سونوگرافی سینه را طبق توصیه پزشک مرتب انجام دهید.
  • ترجیحا وزن خود را ثابت نگه دارید و ورزش منظم را در برنامه خود قرار دهید.
  • ممکن است در ناحیه برش‌ها احساس درد داشته باشید. در چنین مواردی، باید حتما مسکن‌های تجویزشده توسط پزشک را در زمان‌های تعیین‌شده مصرف کنید.
  • برای از بین بردن تورم و کبودی محل‌های برش، از کمپرس سرد استفاده کنید.
  • درصورتی‌که هرگونه علائم غیرمعمول بعد از جراحی پروتز سینه مشاهده کردید، حتما با پزشک تماس بگیرید.

 

چه کسانی میتوانند این عمل را انجام دهند؟

افراد مناسب برای عمل پروتز سینه

این عمل جراحی برای تمام خانم هایی که دوست دارند سینه هایی خوش فرم و بزرگتر داشته باشند مناسب است و توصیه میشود ، همچنین خانم هایی که  به خاطر سرطان سینه هایشان را از دست داده اند هم میتوانند با قرار دادن پروتز مثل قبل و شاید بهتر از قبل شوند.

علاوه بر این اگر به هر دلیلی مثل تغییر ناگهانی وزن و بارداری و شیردهی و ... فرم سنه هایتان تغییر کرده و یا نامتقارن شده اند هم این عمل برایتان مناسب است.

به طور کلی اگر شرایط زیر را دارید میتوانید از این عمل نتیجه خوبی بگیرید : 

✔︎ از لحاظ بدنی در شرایط سالمی به سر می برند

✔︎ انتظارات واقع بینانه و ‌مثبتی از نتیجه جراحی دارند

✔︎ سینه های کوچکی دارند

✔︎ رشد سینه های شان کامل شده است

✔︎ در دوران بارداری و یا شیردهی نیستند

✔︎ به دلیل کاهش وزن و یا بارداری، تغییراتی را در حجم و فرم سینه های شان احساس می کنند

✔︎ یکی از سینه های شان نسبت به دیگری رشد کمتری دارد و اصطلاحا سینه های متقارنی ندارند

 

چه کسانی نباید این عمل را انجام دهند؟

بجز موارد ذکر شده ، برخی خانم ها با شرایط خاص هم هستند که این عمل برایشان توصیه نمیشوند و میتوانند از روش های دیگر استفاده کنند.

اگر شرایط زیر را دارید نباید از این خدمات استفاده کنید : 

❌ ابتلای فرد به بیماری اتوایمیون که در این صورت احتمال پس زده شدن پروتز زیاد است.

❌ ابتلای فرد به بیماری ها و یا سندرم هایی مانند دیابت که روند بهبود زخم و یا انعقاد خون را مختل می کنند.

❌ ابتلای فرد به بیماری های عفونی

❌ خانم هایی که بیماری داخلی جدی دارند.

❌ خانم هایی که تصورات و انتظارات غیر عادی و غیر واقعی از انجام جراحی دارند.

❌ خانم هایی که سابقه سرطان پستان در افراد فامیل درجه 1 و2 قویاً شدید است.

 

نتیجه پروتز سینه در خانم ها

این نوع جراحی با تغییر فرم و شکل و اندازه سینه ها همراه است و باعث بهبود کیفیت زندگی و افزایش اعتماد به نفس میشود.

نکته مهم این است که سینه ها بعد از جراحی هم روند افزایش سن طبیعی را خواهند داشت و تغییرات وزن و ... روی شکل سینه ها تاثیر میگذارند.

نتایج جراحی پروتز سینه در دو بازه زمانی بلافاصله پس از جراحی و پس از پنج سال نمایان می شود. نتایج جراحی خود را با ستارگان سینما مقایسه نکنید زیرا اگر بخواهید سینه های بسیار بزرگ داشته باشید بایستی منتظر عواقب و خطرات آن باشید.

قبل از اینکه اقدامی انجام دهید تمامی انتظاراتتان را با متخصص در میان بگذارید تا هم نتیجه دلخواهی بگیرید و هم بعدا مشکلی نداشته باشید.

همچنین ظاهر سینه ها بعد از جراحی می تواند تحت تأثیر عوامل زیر قرار گیرد :

  • سن
  • سلامتی کلی
  • توانایی بدن برای بهبودی
  • شکل ظاهری سینه های فعلی
  • موقعیت نوک پستان
  • بافت پوست پستان

اگر بلافاصله بعد از عمل نتیجه دلخواهتان را مشاهده نکردید ، اصلا نگران نباشید زیرا با کمی صبر و گذر زمان حتما به آنچه که میخواهید میرسید.

برای رسیدن به نتیجه ای ایده آل برای هر روشی از زیبایی سینه پیشنهاد میکنیم به بهترین جراح زیبایی سینه تهران مراجعه کنید.

 

عوارض و خطرات احتمالی پوتز سینه

عوارض پروتز سینه

  1. ظاهر غیر قابل قبول محل برش جراحی.
  2. خونریزی (تجمع خون).
  3. عفونت.
  4. تاخیر در بهبود محل برش جراحی.
  5. تغییر در حس سینه و نوک سینه که ممکن است موقت یا دائم باشد.
  6. ایجاد یک کپسول ضخیم در اطراف پروتز یا Capsular Contracture.
  7. نشت یا پارگی جدار پروتز.
  8. چین خوردگی پوست روی پروتز.
  9. خطرات بیهوشی.
  10. تجمع مایع در اطراف پروتز.
  11. لخته‌های خون.
  12. درد که ممکن است ادامه‌دار باشد.
  13. ایجاد لخته وریدی که ممکن است باعث عوارض قلبی ریوی گردد.
  14. احتمال نیاز به عمل مجدد.
  15. عفونت یا خونریزی پس از جراحی
  16. باقی ماندن جای زخم
  17. جمع شدن بافت اسکار در اطراف پروتز (انقباض کپسول)
  18. پارگی پروتز
  19. پروتز چین خورده یا تا می شود.
  20. تغییرات موقتی یا دائمی در احساس نوک پستان

 

دوره نقاهت و بهبودی این عمل جراحی چقدر است؟

در بیشتر مواقع بیماران چند ساعت بعد از عمل از کلینیک خارج میشوند اما این مورد را در نظر داشته باشید که باید چند ماه استراحت داشته باشید و به سینه هایتان فشار وارد نکنید.

در این مدت پانسمان الاستیکی جهت محافظت از سینه ها و کاهش میزان التهاب، بر روی سینه ها قرار داده می شود که زمان استفاده از آن با نظر پزشک است.

تا چند روز بعد از عمل هم ممکن است خونریزی و یا درد داشته باشید که این موارد هم با گذر زمان کاملا بر طرف میشوند.

همچنین برای گذراندن دوره نقاهت و همچنین بهبودی کامل نکات زیر را مد نظر داشته باشید :

  • به مدت سه ماه بعد از جراحی، بیمار باید پستان بند مخصوصی بپوشد تا فرم جدید سینه ها حفظ شود.
  • کاملا طبیعی است که بیمار بعد از جراحی، احساس درد داشته باشد و سینه ها متورم باشند. در صورت بروز درد می توان از داروهای مسکن تجویز شده از سوی پزشک مصرف کرد.
  • معمولا نیاز است بیمار یک تا دو هفته به محل کار نرود.
  • انجام فعالیت های شدید بدنی مانند بلند کردن اجسام سنگین به مدت چند ماه ممنوع می باشد.
  • بخیه ها معمولا یک تا دو هفته بعد از جراحی کشیده می شوند. سینه شش تا دوازده ماه بعد، فرم طبیعی خود را خواهد داشت و شما می توانید نتایج نهایی را مشاهده کنید.

 

بهترین متخصص ، پزشک و جراح پروتز سینه

همانطور که میدانید کلینیک های زیبایی و بیمارستان ها و مطب های شخصی زیادی در ایران هستند که این خدمات انجام میدهند.

تمامی این کلینیک ها دارای پزشکان متخصص این خدمات هستند که طبیعتا باید تحصلات و دوره های مربوطه را گذرانده باشند و دارای تحصیلات و مدارک و مجوز های لازم برای انجام چنین عمل هایی باشند و اینها مواردی هستند که روی نتیجه تاثیر میگذارند.

بهترین جراح پروتز سینه باید :

  • دارای بورد تخصصی از انجمن جراحان پلاستیک ایران باشد.
  • دوره شش ساله آموزش جراحی را گذرانده باشد.
  • آزمون های کتبی و شفاهی را داده باشد.
  • دوره های آموزش پزشکی را کامل ادامه داده باشد.

ما در صفحه بهترین جراح پروتز سینه در تهران تعدادی از با تجربه ترین متخصصان پروتز سینه را معرفی کرده ایم که میتوانید به آنها اعتماد کنید و برای انجام عمل با خیال راحت به آنها مراجعه کنید.

 

هزینه خدمات پروتز پستان و سینه زنان

هزینه عمل زیبایی پروتز سینه

هزینه این عمل های زیبایی کاملا بر عهده شخص است و بیمه هیچ هزینه ای پرداخت نخواهد کرد.

خدمات زیبایی و جراحی ها دارای قیمت های مشخصی نمیباشند و یک سری موارد روی آنها تاثیر میگذارند اما یادمان باشد که هزینه کم نشانه کیفیت کم و هزینه بالا نشانه کیفیت بالا نیست و همه چیز به شرایط متقاضی ، پزشک و کلینیک مورد نظر مربوط میشود.

قیمت عمل پروتز سینه بستگی به موارد زیر دارد :

  1. هزینه حق العمل جراح
  2. هزینه بیمارستان
  3. هزینه بیهوشی
  4. هزینه داروها
  5. هزینه آزمایش‌ها
  6. هزینه کرست‌های مخصوص
  7. میزان تخصص پزشک جراح
  8. میزان مشکلاتی که باید در روند جراحی برطرف شود
  9. کیفیت و نوع پروتزی که قرار است در جراحی پروتز سینه بکار گرفته شود.
  10. محل جغرافیایی مطب و یا مرکزی که قرار است در آن به انجام جراحی بپردازید.

برای دریافت اطلاعات ، آگاهی از جدید ترین قیمت ها و یا رزرو وقت با جراح مورد نظرتان تماس بگیرید.

  • آیا سینه با گذاشتن پروتز طبیعی به نظر خواهد رسید؟

    میزان رضایت مندی به دنبال عمل پروتز سینه بسیار بالا می باشد. هر چه سایز پروتز مناسب با اندازه سینه و جثه فرد باشد نتیجه طبیعی تر خواهد بود. ولی مسلماً كسی كه سینه خیلی كوچكی دارد و پروتز خیلی بزرگ استفاده كند، نمای طبیعی به دست نمی آید.

  • سایز مناسب برای پروتز سینه را چطور انتخاب کنیم؟

    در انتخاب سایز مناسب پروتز سینه عوامل بسیاری دخیل می باشند. نوع پروتز انتخابی، اندازه و حجم فعلی سینه و پهنای قفسه سینه و قاعده سینه عواملی می باشند که در انتخاب سایز مناسب سینه دخیل هستند . در انتخاب سایز مناسب پروتز به نظر پزشک خود اعتماد کنید زیرا پزشک متخصص در این زمینه تخصص کافی را دارد و سایز را انتخاب می کند که شما بتوانید بهترین نتایج را بدست آورید.

  • آیا پروتز باعث ایجاد سرطان سینه و مانع از تشخیص آن می شود؟

    خیر، در مطالعات انجام شده هیچ ارتباطی بین گذاشتن پروتز و ایجاد سرطان سینه، بیماری های خود ایمنی و سایر بیماری های سیستمیک یافت نشده است. در حال حاضر هیچ مدرک قطعی دال بر این که سرطان در زنانی که پروتز دارند در مراحل پیشرفته تر تشخیص داده می شود هم وجود ندارد.

  • آیا پروتز سینه در دوران بارداری و شیردهی ایجاد خطر می‌کند؟

    این سوال برای بسیاری از خانم‌های جوان که مجرد هستند یا قصد دارند در آینده باردار شوند وجود دارد. بارداری و شیردهی بعد از انجام پروتز سینه مشکلی برای جنین یا کودک شما ایجاد نمی‌کند؛ اما انجام این عمل در این دوران توصیه نمی‌شود.

  • چه زمانی ممکن است نیاز به تعویض پروتز سینه پیدا کنیم؟

    در گذشته لازم بود که هر چند وقت یک بار پروتز سینه تعویض شود تا فرم سینه‌ها یکدست باقی بماند؛ اما امروزه با پیشرفت علم تنها در صورت پارگی، خالی شدن پروتز یا ایجاد هر اشکال دیگری در آن نیاز به تعویض پروتز وجود دارد.

آشنایی با تمام مزایا و معایب پروتز سینه و نکات مهم - ایستگاه زیبایی
بدون دسته بندی

مزایا و معایب پروتز سینه

مزایا و معایب پروتز سینه - پروتز سینه از روش های بزرگ کردن و فرم دهی به سینه ها میباشد که دارای مزایا و معایب مختلفی است که بهتر است قبل از هر اقدامی با آنها آشنا باشید که ما تمام آنها را در این مطلب ذکر کرده ایم.

نکات، توصیه ها و مراقبت های قبل از پروتز سینه - جدی ترین موارد
بدون دسته بندی

مراقبت های قبل از پروتز سینه

پروتز سینه از جراحی های حساس میباشد که برای گرفتن نتیجه ایده آل و همچنین جلوگیری از بروز عوارض باید نکات و مراقبت های قبل از پروتز سینه را که هم متخصص ذکر میکند و هم در این مطپقاله وجود دارند را به درستی رعایت کنید.

نکات و مراقبت های بعد از پروتز سینه - رفع مشکلات بعد از عمل
بدون دسته بندی

مراقبت های بعد از پروتز سینه

پروتز سینه از جراحی های حساس میباشد که برای گرفتن نتیجه ایده آل بعد از عمل و عدم بروز عوارض باید نکات و توصیه ها و مراقبت های بعد از پروتز سینه را رعایت کنید که در این مطلب ذکر کرده ایم.


ارسال نظر

Loading...